Tilkkuwaasa 2022

Tervetuloa TilkkuWaasaan 20.-21.8.2022

Tilkkupäivät 2022

Tilkkupäivät ovat Tilkkuyhdistyksen kauden päätapahtuma, jossa on nähtävänä ja koettavana monipuoliset tilkkutyönäyttelyt, luentoja, pikapajoja, kursseja, alan tarvikekauppiaita sekä vuosikokous. Samassa paketissa paljon nähtävää ja koettava yhdessä muiden tilkkuihmisten kanssa sekä  yhteisten yhdistysasioiden hoitamista!

Tilkkupäivät 2022 eli TilkkuWaasa pidettiin Vaasassa kesällä 20.-21.8.2022!

Tältä sivulta näet, mitä TilkkuWaasassa oli nähtävänä ja koettavana! Kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille tahoille!

Tapahtuman osoite: Vamia, Hansa-kampus, Ruutikellarintie 2, 65100 Vaasa
Iltajuhla: Ravintola Central, Hovioikeudenpuistikko 21, 65100 Vaasa

Jos et vielä ole jäsen tai haluat vierailla TilkkuWaasassa lyhyemmin, tämäkin onnistuu sunnuntain yleisöaikaan, klo 11-15. Yleisöpäivän ohjelmaan pääset tästä.

Osallistujille on varattu hotelleihin huonekiintiöt. Huonekiintiöiden varauskoodit löydät Majoitus-sivulta. Muistathan siirtää itse oma hotellivarauksesi elokuulle!

Jos ilmoittauduit jo maaliskuulle TilkkuWaasa -tapahtumaan, ilmoittautumisesi siirtyy automaattisesti elokuulle. Sinulle on lähetetty sähköpostitse toimintaohjeet. Vaikka uusien ilmoittautumisten tekeminen on päättynyt 17.8., pääset TilkkuWaasaan yleisöaikana su 21.8. klo 11-15. 

TilkkuWaasan ohjelmassa on useita näyttelyitä ja alan myyjiä houkuttelevine tuotteineen, lauantain avajaisia ja vuosikokousta unohtamatta. Luentoja ja pajoja on tarjolla kumpanakin päivänä ja sunnuntai on yleisöaika klo 11-15.

TilkkuWaasan ohjelma

Tapahtumapaikka

Vaasaan on helppo tulla junalla, kaukoliikenteen busseilla tai omalla autolla. TilkkuWaasa -tapahtuma järjestetään Vamian Hansa-kampuksella (kuvassa), jonka ympärillä on väljät pysäköintiauleet omalla autolla saapuville. Kampuksella on väljät tilat Tilkkuyhdistyksen väelle yhdessä tutustua moniin näyttelyihin, tehdä ostoksia, osallistua kursseille sekä vuosikokoukseen.

Majoitus TilkkuWaasan aikana

Vaasan keskustan hotelleista on noin 2 km tapahtumapaikalle ja iltajuhlapaikkaan muutama sata metriä. Keskustan hotelleista on varattu kiintiöt TilkkuWaasa -kävijöille, tutustu mahdollisiin majoitusvaihtoehtoihin:

Hotellit Vaasa

Näyttelyt ja luennot

Näyttelyt

TilkkuWaasaan on tulossa seitsemän näyttelykokonaisuutta, joilla täytetään tapahtumapaikka Vamian Hansa-kampus. Kuvassa yksityiskohta Teija Ohvon työstä ”Nokkimisjärjestys”.

TilkkuWaasan näyttelyt

Luennot

Lauantaina ja sunnuntaina saamme nauttia yhteensä viidestä mielenkiintoisesta luennosta.

TilkkuWaasan luennot

Kauppiasaukio

TilkkuWaasaan on tulossa lukuisasti tilkkualan kauppiaita esittelemään kankaita, koneita, tarvikkeita, kirjoja ja kaikkea tarpeellista ja ihanaa tilkkuilijalle. Koko TilkkuWaasan B-aula on varattu tilkkualan kauppiaita varten niin, että ostoksille pääsee liikkumaan sopivan väljästi. Kuvassa osa Kauppiasaukiosta.

Sinä kauppias, olet saanut tietoja TilkkuWaasa -tapahtumaan osallistumisesta Tilkkuyhdistyksen Hyviä uutisia -uutiskirjeestä. Jos et ole vielä Hyviä uutisia-kauppiaskirjeen tilaaja, lähetä sähköpostia mari.kuhna(at)finnquilt.fi

TilkkuWaasan kauppiaat!

Uusia ideoita pajoista

Pikapajat
Pikapajoihin voit pistäytyä la ja su klo 11-14 tekemään kivoja nopeammin valmistuvia pikkutöitä. Pikapajoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Käy katsomassa pajatarjonta tarkemmin TilkkuWaasan pajat -sivulla. 

Pitkäkestoisempiin pajoihin ilmoittaudutaan etukäteen 7.8. mennessä. Kuva vasemmalla on Teija Ohvon pajassa valmistettavasta hauskasta säilyttimestä.

TilkkuWaasan pajat

Muuta nähtävää samalla matkalla

TilkkuWaasan matkan yhteydessä voit tutustua myös Vaasan muihin nähtävyyksiin tai suunnitella laajemmankin Pohjanmaan kierroksen. Vaikkapa:

TilkkuWaasa-tapahtuman järjestävät Vaasan Tilkkupatteristo ja Quiltgruppen Lappvärk yhdessä Tilkkuyhdistyksen kanssa.