Inspiroidu

Inspiroivat tilkkutyöt


Inspiroidu sivustolle kootuista tilkkuaiheista! Tilkkutyöt ovat rentouttava ja luova harrastus, jota voi toteuttaa monin eri tavoin – ja tästä löydät koosteen Tilkkuyhdistyksen tarjoamista inspiroitumistavoista.

Tilkkutyöharrastajille kuuluminen Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:een tarjoaa mahdollisuuden luovuuteen ja yhteisöllisyyteen.

Tilkkulehdessä voi julkaista juttuja ja kuvia sekä omista tilkkutöistään että tilkkutapahtumista ja tilkkunäyttelyistä. Tärkeimpiä ja inspiroivimpia ohjeita julkaistaan myös sivustollamme, jotta ne löytyisivät helpommin.

TUTUSTU TILKKULEHTEEN

Ilahduta ystävää tai itseäsi tilkkutyöaiheisella postikortilla! Täältä löydät Tilkkuyhdistyksen postikorttien kuva-aiheet ja tilausohjeet.

POIMI POSTIKORTITOHJAUDU OHJEISIIN

”Ommellaan yhdessä” on Tilkkuyhdistyksen aktiviteetti, johon osallistumalla voit saada yhteyden toisiin tilkkuharrastajiin sosiaalisessa mediassa. Tutustu tilkkuaiheista kirjoittavien harrastajien ja ammattilaisten

OMPELE YHDESSÄ

Tutustu tilkkuaiheista kirjoittavien harrastajien ja ammattilaisten ylläpitämiin tilkkutyöblogeihin.

BONGAA BLOGEJA

Inspiroidu! Löydät tästä ideat, ohjeet, mallit ja vinkit sekä linkit tärkeille sivuille: Tilkkulehti, tilkkutyökilpailut ja -näyttelyt, tilkkuyhdistys, luovuus – kaikki tilkkuilusta!

Kilpailut ja näyttelyt

Katso ajankohtaiset, tilkkutyöaiheiset kilpailut ja näyttelyt täältä. Löydät sieltä myös kuvat aiemmista kilpailutöistä ja tilkkutyönäyttelyistä.

Finn Quilt -t-paidat

Tunnusta tilkkuväriä Tilkkuyhdistyksen logolla varustetussa Finn Quilt -t-paidassa! Sivulta löydät kokotaulukon ja tilausohjeet.

Kiertävät näyttelyt

Luovuus voi herätä katsellessa muiden tekemiä tilkkutöitä. Tilatkaa kiertävä tilkkunäyttely luoksenne matkalaukussa!

MUISTA KIERTÄVÄT NÄYTTELYT

Tilkkutyösanasto

Ellei englanninkielinen tilkkutöihin liittyvä sanasto ja termistö ole täysin hallussa, katso sanaselityksiä Tilkkutyösanasto-sivulta!

Tilkkutyöharrastus on maailmanlaajuista, joten tilkkuyhdistyksen sivuilta löytyy linkkejä myös eurooppalaisten tilkkuyhdistysten sivuille.

SEURAA SISARYHDISTYKSIÄ

TERVETULOA TILKKUTYÖN KIEHTOVAAN MAAILMAAN

Liity jäseneksi