Inspiroidu

Inspiroivat tilkkutyöt


Tilkkutyöt ovat rentouttava ja luova harrastus, jota voi toteuttaa monin eri tavoin. Tilkkutyöharrastajille kuuluminen Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:een tarjoaa mahdollisuuden luovuuteen ja yhteisöllisyyteen.

Tilkkulehdessä voi julkaista juttuja ja kuvia sekä omista tilkkutöistään että tilkkutapahtumista ja tilkkunäyttelyistä. Tärkeimpiä ja inspiroivimpia ohjeita julkaistaan myös sivustollamme, jotta ne löytyisivät helpommin.

Tilkkutyöharrastus on maailmanlaajuista, joten tilkkuyhdistyksen sivuilta löytyy linkkejä sekä kotimaisiin tilkkublogeihin että eurooppalaisten tilkkuyhdistysten sivuille.

Sivustolta löytyy myös muutama tilkkutyöohje – ja haluat ehkä oppia vinkkivideolta, millaisella tekniikalla voi toteuttaa paperiompelua ilman, että ompelee paperin läpi.

Tilkut, tilkkukankaat, tilkkulehdet, tilkkutyöohjeet, tilkkunäyttelyt, tilkkutyöharrastus, tilkkutyöharrastajat, tilkkuyhdistys – inspiroitukaamme kaikki tilkkuilusta!

Matkalaukkunäyttelyt

Luovuus voi herätä katsellessa muiden tekemiä tilkkutöitä. Tilatkaa tilkkunäyttely luoksenne matkalaukussa!

Villapeittoprojekti

Esimerkkinä kunnianhimoisesta lehtijuttusarjasta ja vielä kunnianhimoisemmasta käsityöprojektista on jatkokertomus villapeiton valmistamisesta. Kahdeksan henkeäsalpaavaa osaa! Vain Tilkkulehdissä (ja nyt verkkosivustolla)!

Tilkkutyösanasto

Ellei englanninkielinen tilkkutöihin liittyvä sanasto ja termistö ole täysin hallussa, katso sanaselityksiä Tilkkutyösanasto-sivulta!

LINKKEJÄ

TERVETULOA TILKKUJEN KIEHTOVAAN MAAILMAAN

Liity jäseneksi