Inspiroidu

Inspiroivat tilkkutyöt


Tilkkutyöt ovat rentouttava ja luova harrastus, jota voi toteuttaa monin eri tavoin. Tilkkutyöharrastajille kuuluminen Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:een tarjoaa mahdollisuuden luovuuteen ja yhteisöllisyyteen.

Tilkkulehdessä voi julkaista juttuja ja kuvia sekä omista tilkkutöistään että tilkkutapahtumista ja tilkkunäyttelyistä. Tärkeimpiä ja inspiroivimpia ohjeita julkaistaan myös sivustollamme, jotta ne löytyisivät helpommin.

TUTUSTU TILKKULEHTEEN

Tutustu tilkkuaiheista kirjoittavien harrastajien ja ammattilaisten ylläpitämiin tilkkutyöblogeihin.

BONGAA BLOGEJA

Tilkkutyöharrastus on maailmanlaajuista, joten tilkkuyhdistyksen sivuilta löytyy linkkejä myös eurooppalaisten tilkkuyhdistysten sivuille.

SEURAA SISARYHDISTYKSIÄOHJAUDU OHJEISIIN

Tilkut, tilkkukankaat, ideat, ohjeet, mallit, tilkkulehdet, tilkkutyöohjeet, tilkkunäyttelyt, tilkkutyöharrastus, tilkkutyöharrastajat, tilkkuyhdistys, luovuus – inspiroitukaamme kaikki tilkkuilusta!

Matkalaukkunäyttelyt

Luovuus voi herätä katsellessa muiden tekemiä tilkkutöitä. Tilatkaa tilkkunäyttely luoksenne matkalaukussa!

MUISTA MATKALAUKUT

Villapeittoprojekti

Esimerkkinä kunnianhimoisesta lehtijuttusarjasta ja vielä kunnianhimoisemmasta käsityöprojektista on jatkokertomus villapeiton valmistamisesta. Kahdeksan henkeäsalpaavaa osaa! Vain Tilkkulehdissä (ja nyt verkkosivustolla)!

Tilkkutyösanasto

Ellei englanninkielinen tilkkutöihin liittyvä sanasto ja termistö ole täysin hallussa, katso sanaselityksiä Tilkkutyösanasto-sivulta!

TERVETULOA TILKKUJEN KIEHTOVAAN MAAILMAAN

Liity jäseneksi