Tietoa tilkkulehdestä


Yhdistyksen jäsenten postiluukkuun tipahtaa Tilkkulehti neljästi vuodessa (maalis-, touko-, syys- ja marraskuussa) eli 4 mahtavaa numeroa!

Teemme lehden kaikki yhdessä! Kaikki jäsenet ovat yhtä innoissaan lukiessaan juttuja tilkkuilusta, saadessaan ideoita, vinkkejä ja ohjeita sekä ennen kaikkea nähdessään kuvia erilaisista, ihanista tilkkutöistä. Kaikki siis rohkeasti kirjoittamaan ja kuvaamaan sekä tarjoamaan juttuja lehteen! Toimituskunta kyllä viimeistelee jutut ja/tai korjaa mahdolliset kirjoitusvirheet.

Lehti on juuri niin mahtava kuin mitä sinne kirjoittavat ihmisetkin eli me TILKKUILIJAT!

Jos haluaisit lukea jostain tietystä aiheesta, voit myös lähettää juttuvinkin tai –toiveen.

Seuraavan lehden aineistopäivä ja ilmestyminen:

  • Tilkkulehti 2/2017          ilmestyi toukokuussa
  • Tilkkulehti 3/2017          10.08.2017    (syyskuu)
  • Tilkkulehti 4/2017          08.10.2017    (marraskuu)

Kun innostut tilkkuystävien iloksi, ilmoittaudu lehden avustajaksi lähettämällä sähköpostia Nina-Caritalle. Voit myös katsoa ohjeesta, miten lähetät jutun tai kuvan.

Tekstit, kuvat ja juttuvinkit lehti.aineisto (at) finnquilt.fi -sähköpostiin.

Kun haluat ilmoittaa tai mainostaa, katso tilkkulehden mediakortti.

TUTUSTU TILKKULEHTEEN

Jos liityt Tilkkuyhdistykseen kesken vuoden, saat silti koko vuoden Tilkkulehdet!

LIITY JÄSENEKSI

UUSIMMASSA LEHDESSÄ

Tilkkulehti 2/2017 on entistä värikkäämpi! Kävitpä Kemin Tilkkupäivillä tai et, lehti näyttää parhaat poiminnat. Ja nyt kun Tilkkupäivät on tältä vuodelta pidetty, kannattaa ruveta suunnittelemaan ensi vuoden matkaa Raision Tilkkumyllyyn. Lehdestä saat siihen hyvät eväät. Aurinkorannikoltakin on terveiset: saat tietää, miksi heidän näyttelymatkansa Sevillaan oli painajaismainen. Ohjesivujen avulla ompelet kolmiulotteisen version suosituista kuusikulmioista. Ja mistä projektista on kyse: ”Keskikohta näyttää edelleen hyvältä”? Kaikki tämä ja enemmän! Vain Tilkkulehdestä!

Tilkkulehden painos on 1800 kpl.
Lehden päätoimittaja
on Nina-Carita Säpyskä.
sähköposti: lehti.aineisto@finnquilt.fi

 

Irtonumerot

Kuluvan vuoden lehtiä voi tilata jäsensihteeriltä tai taloudenhoitajalta ja aiempien vuosien lehtiä taloudenhoitajalta. Vanhoja lehtiä on saatavilla rajoitetusti. Kuluvan vuoden lehdet maksavat 10 €/ kpl ja aiempien vuosien lehdet 8 €/kpl. Katso yhteystiedot täältä.

 

Osoitteenmuutokset

Jäsen! Ilmoita osoitteenmuutoksesi jäsensihteerille mieluiten sähköpostitse. Varmistat näin, että Tilkkulehtesi löytää perille. Katso jäsensihteerin yhteystiedot täältä.