Tietoa tilkkulehdestä


Yhdistyksen jäsenten postiluukkuun tipahtaa Tilkkulehti neljästi vuodessa (maalis-, touko-, syys- ja marraskuussa) eli 4 mahtavaa numeroa!

Teemme lehden kaikki yhdessä! Kaikki jäsenet ovat yhtä innoissaan lukiessaan juttuja tilkkuilusta, saadessaan ideoita, vinkkejä ja ohjeita sekä ennen kaikkea nähdessään kuvia erilaisista, ihanista tilkkutöistä. Kaikki siis rohkeasti kirjoittamaan ja kuvaamaan sekä tarjoamaan juttuja lehteen! Toimituskunta kyllä viimeistelee jutut ja/tai korjaa mahdolliset kirjoitusvirheet.

Lehti on juuri niin mahtava kuin mitä sinne kirjoittavat ihmisetkin eli me TILKKUILIJAT!

Jos haluaisit lukea jostain tietystä aiheesta, voit myös lähettää juttuvinkin tai –toiveen.

Seuraavan lehden aineistopäivä ja ilmestyminen:

  • Tilkkulehti 2/2017          09.04.2017    (toukokuu)
  • Tilkkulehti 3/2017          30.07.2017    (syyskuu)
  • Tilkkulehti 4/2017          08.10.2017    (marraskuu)

Kun innostut tilkkuystävien iloksi, katso ohjeesta, miten lähetät jutun tai kuvan.

Tekstit, kuvat ja juttuvinkit lehti.aineisto (at) finnquilt.fi -sähköpostiin.

Kun haluat ilmoittaa tai mainostaa, katso tilkkulehden mediakortti.

TUTUSTU TILKKULEHTEEN

Jos liityt Tilkkuyhdistykseen kesken vuoden, saat silti koko vuoden Tilkkulehdet!

LIITY JÄSENEKSI

UUSIMMASSA LEHDESSÄ

Tilkkulehti 1/2017 tarjoaa jälleen kiinnostavia luku- ja katseluelämyksiä. Saat tietää mikä on Harvinaista herkkua (ei syötävää!) eli tiedot yhdistyksen uusimmasta kilpailusta. Lehdessä on hauskoja juttuja kotimaisista eri kiltojen tapahtumista – miten kummitus liittyy tilkkuiluun, mitä kuusista voi saada aikaan sekä tarinaa kansainvälisestä tilkkuilupäivästä. Pääset elämysmatkalle niin Budapestiin kuin Tuulan mukana Maastrichtiinkin. Ohjesivuilla on tällä kertaa hyödyllistä tietoa ompelukoneen neuloista muiden inspiroivien ohjeiden lisäksi. Kemissä tavataan!

TILKKULEHTI

Tilkkulehden painos on 1800 kpl.
Lehden päätoimittaja
on Nina-Carita Säpyskä.
sähköposti: lehti.aineisto@finnquilt.fi

 

Irtonumerot

Kuluvan vuoden lehtiä voi tilata jäsensihteeriltä tai taloudenhoitajalta ja aiempien vuosien lehtiä taloudenhoitajalta. Vanhoja lehtiä on saatavilla rajoitetusti. Kuluvan vuoden lehdet maksavat 10 €/ kpl ja aiempien vuosien lehdet 8 €/kpl. Katso yhteystiedot täältä.

 

Osoitteenmuutokset

Jäsen! Ilmoita osoitteenmuutoksesi jäsensihteerille mieluiten sähköpostitse. Varmistat näin, että Tilkkulehtesi löytää perille. Katso jäsensihteerin yhteystiedot täältä.