Tilkkuyhdistyksen killat

Tilkkuyhdistyksen jäsenet kokoontuvat usein pienissä paikallisryhmissä eli killoissa.

Jokainen kilta toimii omalla tavallaan. Toisissa kiltailloissa tehdään yhdessä tilkkutöitä ompeluseuran tapaan, toiset killat kokoontuvat ihan vain jutellakseen ja tehdäkseen yhdessä tilkkuharrastukseen liittyviä asioita.

Tilkkuyhdistyksen killat voivat  järjestää omia tilkkutyönäyttelyitä ja tehdä erilaisia hyväntekeväisyysprojekteja. Killat järjestävät myös tilkkutyökursseja jäsenilleen. Kiltatoiminnassa vain mielikuvitus on rajana!

Yhdistys kiltojen tukena


Kilta voi anoa yhdistykseltä apurahaa tai stipendiä. Katso täältä tiedot apuraha- ja stipendianomuksista.

Yhdistyksen vuosipäivien aikana killanvetäjä/killan edustaja on kutsuttu tapaamiseen, jossa he saavat tuoretta tietoa esimerkiksi vasta valitusta hallituksesta ja yhdistyksen tulevista tapahtumista ja hankkeista.

Nykyinen tai tuleva Tilkkuyhdistyksen killan vetäjä, jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Jäsenasioita killoille
Katso killan (ja sen vetäjän) kolme tärkeää tehtävää.

Kiltatunnukset
Onko kiltatunnus kuin killan oma vaakuna?

HALUATKO MUKAAN TILKKUKILTAAN?

Jos kiltatoiminta kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä lähellä toimivaan kiltaan (sellaiseen, johon mahtuu uusia jäseniä) ja käy tutustumassa! Voit käydä useammassa killassa tai perustaa oman!

Voit myös liittyä valtakunnalliseen kiltaan. Niiden jäsenet voivat tavata toisiaan vain tietyn retken, näyttelyn, haastetyön tai muun vastaavan merkeissä ja tietenkin Tilkkupäivillä.

TILKKUYHDISTYKSEN KILLAT – PAIKALLISET JA NETTIKILLAT