Jäsenedut

TILKKUYHDISTYS FINN QUILT RY:N JÄSENEDUT

Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden. Tilkkulehti on Suomen ainoa tilkkutöihin ja tilkkutyöharrastukseen kokonaan keskittyvä lehti. Vaikka liittyisit kesken vuotta, saat kaikki kuluvan vuoden Tilkkulehdet.

Jäsenenä pääset kirjautumaan Jäsensivuille, jonne lisätään tilkkuaiheista sisältöä jäsenten käyttöön.

Voit osallistua paikalliseen tai valtakunnalliseen kiltatoimintaan. Kiltatoiminnasta lisää tietoa Killat-sivulla. Samalta sivulta löydät kiltojen yhteystiedot.

Voit osallistua yhdistyksen tapahtumiin, esimerkiksi vuosikokouksen yhteydessä järjestettäville Tilkkupäiville.

Jäsenenä voit lisätä oman tilkkuaiheisen tapahtumasi yhdistyksen sivuilla olevaan kalenteriin.

Jäsenenä saat oman tilkkutyöaiheisen blogisi yhdistyksen nettisivujen Tilkkutyöblogeja-listalle.

Voit saada tilkkutyösi mukaan yhdistyksen järjestämiin näyttelyihin.

Voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tilkkutyökilpailuihin.

Jäsenenä voit tilata matkalaukussa kulkevan tilkkutyönäyttelyn lainaksi eikä se maksa sinulle muuta kuin palautuskuljetuksen hinnan.

Saat tietoa eurooppalaisesta EQA -yhteistyöstä (European Quilt Association) ja muista ulkomailla järjestettävistä näyttelyistä, kilpailuista, tapahtumista ja muusta tilkkuiluun liittyvästä.

Voit osallistua ulkomaisiin tapahtumiin, kilpailuihin ja näyttelyihin, jotka edellyttävät kansallisen tilkkuyhdistyksen jäsenyyttä.

Mieluisan harrastuksen parista voit löytää upeita ystäviä ja yhdessä tekemisen riemua. Saat uusia ideoita ja voit innostua tekemään riemukkaita tilkkumatkoja jopa maailman ääriin.

TERVETULOA TILKKUJEN KIEHTOVAAN MAAILMAAN

Liity jäseneksi