Tilkkupäivien ohjelma

TILKKUPÄIVIEN OHJELMA

Yhdistyksen vuosikokous

Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:n virallinen vuosikokous alkaa lauantaina 20.8.2022 klo 15:00. Se pidetään Vamian Hansa-kampuksen juhlasalissa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.  Kutsu vuosikokoukseen löytyy Tilkkulehdestä 1/2022 ja esityslista tullaan julkaisemaan Tilkkulehdessä 2/2022.

Jäsenyyden tarkistaminen ja vuosikokoukseen ilmoittautuminen on klo 14:00-15:00. Jäsen voi osallistua vuosikokoukseen, vaikkei osallistuisikaan Tilkkupäiville.

Tule kokoukseen – voit vaikuttaa yhdistyksen asioihin!

TilkkuWaasan aikataulut

Ostokset

Tilkkuyhdistyksen hallituksen info myyntipöytineen on avoinna pääsisäänkäynnin aulassa molempina päivinä.

Järjestävillä killoilla on arpajaispöytä molempina päivinä. Käteismaksu.

Kauppiasaukio! Kaikki käsityötuotteiden ja -tarvikkeiden myynti- ja esittelypaikat sijaitsevat sisääntulokerroksen Kauppiasaukiolla. Myyntipisteet ovat avoinna lauantaina 9.00–17.00 ja sunnuntaina 8:30–15:00.

Arpajaiset

Tilkkuyhdistys myy info-/myyntipöydässään arpoja, joiden tuotto kartuttaa stipendirahastoa. Arvat ovat myynnissä lauantain ajan. Pääpalkintona on tilkkupeitto. Palkinnot arvotaan lauantai-illan Tilkkujuhlassa.

Tilkkuradan järjestäjäkilloilla on myös arpajaiset pääaulan arpajaispöydässä.

Näyttelyt

TilkkuWaasaan on tulossa useita näyttelykokonaisuuksia, tapohin on kuulunut täyttää rakennus tilkkutöillä! Esille tulevat ainakin seuraavat näyttelykokonaisuudet:

  • ”Kierrätys”-teema, materiaalien uusiokäyttöä tilkkutöissä
  • Kutsunäyttely Malla & Kaarin eli Marja-Terttu Källström ja Kaarin Fahler; taitavia ja taiteellisia Tilkkupatteriston alkuperäisjäseniä.
  • ”Juhla”-teema, tilkkujen juhlaa
  • EQA-näyttely ”Kierrätetty”, Suomen työt
  • EQA-näyttely ”Lankoja ilman rajoja”
  • Pietarsaaren killan Quiltgruppen Lappbitenin näyttely

Näyttelyistä kerrotaan tarkemmin Tilkkulehdessä 2/2022.

Luennot

TilkkuWaasassa saamme nauttia viidestä mielenkiintoisesta luennosta, jotka kestävät kukin noin 45 minuuttia. Tule kuuntelemaan, katselemaan, oppimaan uutta ja nauttimaan!

TilkkuWaasan luennot

Pajat

TilkkuWaasan pajoissa voit oppia uutta kahden tunnin kurssilla.

Pikapajoihin voit pistäytyä hengähtämään hetkeksi käsityötä tehden itsellesi sopivalla aikataululla. Pajat on esitelty omalla sivullaan:

TilkkuWaasan pajat

Tuo tullessas – vie mennessäs -kierrätyspöytä

Kierrätys on yksi TilkkuWaasan teemoista. Tuo tullessasi kierrätyspöydälle tilkkuharrastukseen liittyviä kirjoja, tarvikkeita ehkäpä jopa kankaita, jos haluat luopua tarvikkeistasi ja ilahduttaa jotakuta toista tilkkuharrastajaa. Vie mennessäsi kierrätyspöydältä jokin tilkkutöissäsi tarvitsemasi tarvike, jonka joku muu on kierrätyspöydälle jättänyt. Tarvikkeet vaihtavat näin haltijaa ilman korvausta ja päätyvät varmasti hyvään käyttöön.

Ruokailu ja kahvit

Maittavat lounaat tarjoillaan käytännöllisesti Vamian Lounasravintolassa, joka sijaitsee Vamian sisääntuloaulan yhteydessä.

Lounasravintolan yhteydessä on avoinna kahvio, josta voit halutessasi lunastaa kahvit klo 11.00 – 14.00.

Lauantain vuosikokouskahvit tarjoillaan myös Vamian Lounasravintolassa. Muista tilata vuosikokouskahvi etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä.

Iltajuhla

Lauantain iltajuhla paikka on muuttunut!

Lauantaina iltajuhla järjestetään upeassa nostalgisessa Ravintola Centralissa. Ravintola Central sijaitsee vastapäätä Original Sokos Hotel Royalia keskellä kaupunkia. Ravintola Central sijaitsee osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 21, 65100 Vaasa. Saapuminen iltajuhlaan kello 18.30–19.00.

SoMe

Lisää tilkkupäiviin liittyviin SoMe-päivityksiisi aihetunnisteet #finnquilt ja #tilkkuwaasa ja lisää ne myös seurattavien tunnisteittesi joukkoon! Lisää päivitykseesi tunniste @finnquiltofficial jos haluat Tilkkuyhdistyksen huomaavan päivityksesi Instagramissa.

Kiltatapaaminen

Sunnuntaiaamuna klo 9-10 kiltojen edustajat kokoontuvat juhlasaliin, missä yhdistyksen uusi hallitus esittäytyy ja tiedottaa tulevista tapahtumista ja edustajat saavat tavata toisiaan.

Yleisöpäivä

TilkkuWaasa on avoinna yleisölle sunnuntaina klo 11.00 – 15.00. Tervetuloa tutustumaan näyttelyihin, pajoihin ja Kauppiasaukion tarjontaan sekä kuuntelemaan päivän mielenkiintoisia luentoja.

Tuoksuttomuus

Tullaan tuoksuttomasti ja huomioidaan astmaatikot ja tuoksuallergiset, kiitos!