TILKKUTYÖBIENNAALI 2021

Suonenjoen Kellarikalleria 5.-30.7.2021
Olavi Leskisen katu 12, Suonenjoki

Tilkkuyhdistyksen tilkkutyöbiennaali kutsuu! Jokainen yhdistyksen jäsen saa halutessaan lähettää näyttelyyn yhden työn.

Kaikenlaiset työt ovat tervetulleita näyttelyyn. Työsi voi olla upouusi tai jo muutaman vuoden ikäinen. Pääasia on, ettei se ole vielä ollut mukana yhdistyksen järjestämässä näyttelyssä. Voit siis lähettää työn, joka on ollut mukana kiltasi järjestämässä tai muussa näyttelyssä.

Aihe, tekniikka ja koko on vapaa. Tervetuloa seinätekstiilit, vauvanpeitot, laukut, pussukat ja kolmiulotteiset työt! Myös aloittelijoiden tilkkutyöt sopivat mukaan! Läpikuultavia töitä voi ripustaa kuuden pystysuuntaisen ikkunan eteen. Ikkunoiden koko on 56 cm x 129 cm.

Näyttelytilaan sopii parhaiten pienehköjä töitä. Jos haluat lähettää näyttelyyn suuren tilkkupeiton, olethan ensin yhteydessä järjestäjään!

Tarkennetut lähetysohjeet näyttelyyn tuleville töille

Kirjoitathan nimet, osoitteet ja puhelinnumerot selkeästi! Tarkista, että puhelinnumero on varmasti oikein.

  • Tilkkutyöt pitää lähettää niin, että ne ovat perillä 1.-12.6.2021.
  • Työssä pitää olla taakse alareunaan ommeltuna mieluiten kankainen lappu, jossa on työn nimi sekä töiden palautusta varten tekijän nimi, osoite ja puhelinnumero.
  • Työssä pitää olla myös täytettynä ja hakaneulalla kiinnitettynä lehdessä oleva tai netistä tulostettu osallistumislomake. Lataa osallistumislomake tästä. Lomake löytyy myös Tilkkulehdestä 2/2021.
  • Ripustettavassa työssä tulee olla kolmiosainen 10 cm leveä keppikuja (linkki keppikujan ompeluohjeeseen hieman alempana).
  • Lähettäkää työt yhteislähetyksenä killoittain, jos mahdollista.
  • Lähetyksessä pitää olla myös luettelo yhdessä lähetetyistä/palautettavista töistä sekä paketin lähettäjän sähköpostiosoite ja puhelinnumero, ilmoitamme paketin saapumisesta.
  • Lähettäkää työt pakkauksessa, jossa voimme työt myös palauttaa.
  • Emme vastaa työssä olevien irto-osien säilymisestä.
  • Emme vakuuta töitä, jokainen voi halutessaan vakuuttaa työnsä itse.

HUOM! Jos tuot tilkkutyösi itse Suonenjoelle 1.-12.6.2021 aikana, sovithan ajankohdan ja toimituksen yksityiskohdat Pirjo Miilunpohjan kanssa, puh. 050 599 0375

Tule mukaan tekemään näyttelystä runsas ja mielenkiintoinen!

Näyttelytöissä täytyy olla yhdistyksen ohjeiden mukainen keppikuja eli ripustuskuja. Kolmiosaisen keppikujan ompeluohjeen voit myös ladata tästä.

Tervetuloa Suonenjoelle!

Vain Tilkkuyhdistyksen jäsenet saavat lähettää tilkkutyön Tilkkutyöbiennaaliin. Ellet vielä ole jäsen, pääset mukaan liittymällä nyt!

Liity jäseneksi

Lähetitpä biennaaliin tilkkutyön tai et, tule katsastamaan näyttely!  Suonenjoelle pääsee mainiosti sekä junalla, että maantietä. Rautatieasemalta on näyttelytilaan 150 m ja matkakeskuksesta 100 m. Siis metriä, ei kilometriä!

Näyttely on avoinna 5.-31.7.2021
ma-pe klo 12-18
la klo 10-16

Voit yhdistää tilkkutyönäyttelyvierailun ja käynnin Mansikkakarnevaaleilla, jos tulet Suonenjoelle 16.-18.7.2021. Tervetuloa vierailemaan kauniissa Sisä-Savossa!

Tilkkutyöbiennaalissa vieraileva saattaa haluta lukaista vinkit tilkkutyönäyttelyn kävijälle.

Lisätiedot ja suurista tilkkutöistä sopiminen: Mansikkamimmien killanvetäjä Pirjo Miilunpohja, puh. 050 599 0375.

Järjestäjät: Suonenjoen Mansikkamimmit ja Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry