TILKKUTYÖBIENNAALI 2021

Suonenjoen Kellarikalleria 5.-30.7.2021
Olavi Leskisen katu 12, Suonenjoki

Tilkkuyhdistyksen tilkkutyöbiennaali kutsuu! Jokainen yhdistyksen jäsen saa halutessaan lähettää näyttelyyn yhden työn.

Kaikenlaiset työt ovat tervetulleita näyttelyyn. Työsi voi olla upouusi tai jo muutaman vuoden ikäinen. Pääasia on, ettei se ole vielä ollut mukana yhdistyksen järjestämässä näyttelyssä. Voit siis lähettää työn, joka on ollut mukana kiltasi järjestämässä tai muussa näyttelyssä.

Aihe, tekniikka ja koko on vapaa. Tervetuloa seinätekstiilit, vauvanpeitot, laukut, pussukat ja kolmiulotteiset työt! Myös aloittelijoiden tilkkutyöt sopivat mukaan! Läpikuultavia töitä voi ripustaa kuuden pystysuuntaisen ikkunan eteen. Ikkunoiden koko on 56 cm x 129 cm.

Näyttelytilaan sopii parhaiten pienehköjä töitä. Jos haluat lähettää näyttelyyn suuren tilkkupeiton, olethan ensin yhteydessä järjestäjään!

Tilkkutöiden lähetys alkaa kesäkuussa 2021. Tule mukaan tekemään näyttelystä runsas ja mielenkiintoinen!

Tervetuloa Suonenjoelle!

Vain Tilkkuyhdistyksen jäsenet saavat lähettää tilkkutyön Tilkkutyöbiennaaliin. Ellet vielä ole jäsen, pääset mukaan liittymällä nyt!

Liity jäseneksi

Lähetitpä biennaaliin tilkkutyön tai et, tule katsastamaan näyttely!  Suonenjoelle pääsee mainiosti sekä junalla, että maantietä. Rautatieasemalta on näyttelytilaan 150 m ja matkakeskuksesta 100 m. Siis metriä, ei kilometriä!

Näyttely on avoinna 5.-31.7.2021
ma-pe klo 12-18
la klo 10-16

Voit yhdistää tilkkutyönäyttelyvierailun ja käynnin Mansikkakarnevaaleilla, jos tulet Suonenjoelle 16.-18.7.2021. Tervetuloa vierailemaan kauniissa Sisä-Savossa!

Lisätiedot ja suurista tilkkutöistä sopiminen: Mansikkamimmien killanvetäjä Pirjo Miilunpohja, puh. 050 599 0375.

Järjestäjät: Suonenjoen Mansikkamimmit ja Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry