TILKKURADAN PAJAT

PAJAT TILKKUPÄIVILLÄ 2020

Katso, mitä kivaa uutta voit oppia Tilkkuradan pajoissa!

Salaisuuksien kangasrasia -pajaan – ilmoittaudut lisäämällä nimesi pitopaikan vieressä olevaan listaan lauantaina tai sunnuntaina. Paja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muut pajat ovat pikapajoja, joihin ei tarvitse ilmoittautua – niihin voit (ja kannattaa) pistäytyä milloin vain.

Pajamaksu suoritetaan käteisellä pajanpitäjälle.

SALAISUUKSIEN KANGASRASIA

Torstaitikkaajat, Espoo

Ilmoittautuminen pajaan lauantai- ja sunnuntaiaamuna. Lauantaina on yksi paja ja sunnuntaina kaksi pajaa. Pajaan mahtuu 10 tilkkuilijaa kerrallaan. Pajan hinta 6 € (käteismaksu) sisältää tarvikepaketin, jossa on ohje, pahvit ja kangas. Ota mukaan käsinompelutarvikkeet. Kesto 1,5-2 h.

KANKAASTA ON KÄÄREEKSI!

Helsingin kilta Syyrinki

Furoshiki – japanilaisia paketointi-ideoita. Miten käärit konvehtirasian, kahvipaketin, kirjan tai pullon kauniisti kankaaseen? Pajan käteismaksu 2 € sisältää kaksi piirrettyä ohjetta ja kankaan.

OMPELE OSTOSKASSI

Keravan kilta

Tule tekemään itsellesi näppärä ostoskassi valmiiksi leikatuista kappaleista, jotka ovat kierrätyskangasta. Pajassa on ompelukoneita, joten kassi valmistuu joutuisasti. Pajamaksu 5 € käteisellä.

PYSÄHDY OMPELEMAAN

Espoon kilta

Hiljenny hetkeksi meditoimaan ompelun ääreen ja opi kierrättämään rakkaat trikoosi. Ompele käsin etupistoja painettujen kuvioiden mukaan ja saat ideoita, miten uudistat vaatteitasi tai luot kokonaan uutta. Pajamaksu 6 € käteisellä.

OMATOIMIPAJA

Pistäydy omatoimipajassa! Voit ommella itsellesi nimikorun, valmistaa muutaman kuusikulmion tai applikoida pienen kuvion kankaaseen. Tarjolla on kaikenlaisia tarvikkeita ja monenlaisia materiaaleja. Vapaaehtoinen tarvikemaksu käteisellä.

TAKAISIN TILKKURATA-SIVULLE