Tilkkurata

JÄRVENPÄÄN TILKKUPÄIVÄT

Tilkkupäivät 2020 eli Tilkkurata-tapahtuma peruttiin

Tilkkurata-tapahtumaa ei järjestetty Järvenpää-talossa 14.-15.3.2020 koronavirusepidemian takia. Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:n hallitus on päättänyt, että peruttuun Tilkkurata-tapahtumaan ilmoittautuneille palautetaan heidän suorittamansa maksut ruokailuista ja iltajuhlasta sekä 10 euroa osallistumismaksusta.

Toimi näin, jotta saat palautuksesi

Täytä viimeistään 14.6.2020 lomake, jonka löydät Maksujen palautus -sivulta.

Lomakkeella kysytään seuraavat tiedot:

  • etunimi
  • sukunimi
  • jäsennumero
  • täydellinen pankkitilin numero, johon palautus maksetaan (muodossa: FI12 3456 7890 1234 56)
  • sähköpostiosoite, johon saat kuittauksen lomakkeen täytettyäsi.

Tarkista, että olet varmasti täyttänyt lomakkeelle oikeat tiedot ja MUISTA painaa Lähetä-nappulaa. Näet kuittauksen, että tietosi on vastaanotettu. Saat kuittauksen myös lomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos et jostain syystä voi tehdä ilmoitusta sähköisesti, kirjoita viesti, jossa annat kaikki pyydetyt tiedot ja lähetä se postitse: Eija-Leena Arponen, Keskiyöntie 26 B, 02210 Espoo

Ilmoita pyydetyt tiedot mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.6.2020. Maksujen palautus tehdään ilmoittamallesi pankkitilille kertasuorituksena eikä myöhemmin tehtyjä ilmoituksia huomioida.

Ilmoitettuja tietoja käytetään vain maksun palautukseen.

Ohje lähetetään myös sähköpostitse Tilkkuradalle ilmoittautuneille. Ohje julkaistaan lisäksi Tilkkulehdessä 2/2020.

Vaikka tilkkupäivät 2020 eli Tilkkurata jouduttiin perumaan, yhdistys välttyi suurimmilta kustannuksilta Tilkkurata-kumppaniemme Järvenpää-talon, Fazer-ruokapalveluiden ja Scandic Hotel Järvenpään joustavuuden ansiosta. Yhdistykselle koitui peruuntuneesta tapahtumasta kuitenkin lähetys-, painatus- ja tarvikekuluja, joten osallistumismaksua ei voi palauttaa täysimääräisenä.

Katso silti seuraavat –

Duo Stemman oli tarkoitus esiintyä lauantain tilkkujuhlassa. He olivat lisänneet ohjelmistoonsa kaksi tilkkuharrastajille räätälöityä kappaletta – jo tutuksi tulleen, Arja Sallisen sanoittaman “Menolippu Järvenpäähän” ja UUDEN “Juna kulkee Järvenpäähän,” johon Stemman Emma ja Sara loihtivat juuri tilkkuilijoille sopivan sanoituksen. Kannattaa katsoa!!!

Juna kulkee Järvenpäähän

Menolippu Järvenpäähän

Katso Tilkkubasaari-sivulta ne kaupalliset toimijat, jotka olivat tulossa Tilkkuradalle esittelemään kankaita, koneita, tarvikkeita, kirjoja ja kaikkea tarpeellista ja ihanaa tilkkuilijalle. Alempaa löydät lyhyen yhteenvedon, mutta tutustu myös kattavaan listaan Tilkkubasaari-sivulla:

Tilkkubasaari-sivulle

Tilkkutex – Tutustu Tilkkutexin verkkosivuihin!

Tausen Oy esittäytyy Facebook-sivullaan

Järvenpään ompelukone tarjoaa myymälässään ja nettisivuillaan hyvät tarjoukset tilkkuilijan ompelukoneista. Myymälän valikoimista löytyy aina hyviä vaihtoehtoja!😃😍
Lisätiedot Järvenpään ompelukoneen verkkosivulta!

Tilkkutarha – Tutustu Tilkkutarhan verkkosivuihin!

Tutki myös Töölön Tilkkupajan tarjonta – tilaus onnistuu helposti yhteyslomakkeella!

Tilkkuradalla piti olla viisi mielenkiintoista luentoa monipuolisista aiheista. Yhden näistä – Tiina Saariston “Värit – uhka vai mahdollisuus?” pystyi katsomaan Tilkkuyhdistyksen Facebook Live -luentona sunnuntaina 15.3.2020 klo 13:00-13:45.

Nyt luento on katsottavissa Tilkkuyhdistyksen Facebook-videona.

13:00 – 13:45

Värit – uhka vai mahdollisuus?

Tiina Saaristo

Painavaa puhetta, kevyttä jutustelua ja yllättävää tietoa väreistä. Kolme tilkkutyön väreihin liittyvää sudenkuoppaa – ja miten voit välttää ne.

Tiina Saaristo on ahkerakätinen tilkkuharrastaja, joka on jakanut värikkäitä tilkkukokemuksiaan Tilkunviilaajan blogissa yli kymmenen vuoden ajan. Hän on kirjoittanut ahkerasti Tilkkulehteen ja jakanut yli tuhat kuvaa tilkkutöistä ja työvaiheista myös Instagramissa @tilkunviilaaja -tilillään.

Kuva: Pasi Ohtonen

Tilkkurata-tapahtuman projektiryhmässä olivat: Järvenpään TilkkuAinot, Espoon kilta, Keravan kilta, Helsingin tilkkukilta Syyrinki, Vantaan Tilkkutiiraajat ja Espoon Torstaitikkaajat.