Tilkkubasaari

Tilkkubasaarissa olisit tehnyt kivoimmat ostokset


Alempana on esitelty ne kaupalliset toimijat, jotka olivat tulossa Tilkkuradalle esittelemään kankaita, koneita, tarvikkeita, kirjoja ja kaikkea tarpeellista ja ihanaa tilkkuilijalle. Vaikka tapahtuma peruttiin, moni heistä on ilmoittanut jatkavansa messutarjouksia.

Tilkkutex – Tutustu Tilkkutexin verkkosivuihin!

Tausen Oy esittäytyy Facebook-sivullaan!

Järvenpään ompelukone tarjoaa myymälässään ja nettisivuillaan hyvät tarjoukset tilkkuilijan ompelukoneista. Myymälän valikoimista löytyy aina hyviä vaihtoehtoja!😃😍
Lisätiedot Järvenpään ompelukoneen verkkosivulta!

Tilkkutarha – Tutustu Tilkkutarhan verkkosivuihin!

Tutki myös Töölön Tilkkupajan tarjonta – tilaus onnistuu helposti yhteyslomakkeella!

Kankainen

Tilkkuradan lisäksi Kankainen löytyy Forssan Puistolinnasta, osoitteesta Torikatu 4. Liike on avoinna arkisin ja lauantaisin.

Tilkkutex

Tilkkutexistä löydät laajat valikoimat tilkkutyökankaita, -tarvikkeita ja tilkkutyökirjoja kaikille käsityöntekijöille.

Ullaka

Käsityön harrastajille ja ammattilaisille tarvikkeita ja materiaaleja laidasta laitaan. Tavaramerkkimme ovat uudet ainutlaatuiset tuotteet ja perinteisille materiaaléille ideoimme uusia käyttötapoja.

Järvenpään ompelukone

Ompelukoneiden ja tarvikkeiden erikoisliike. Ompelukoneet, peitetikkikoneet, saumurit ja tarvikkeet. Myös huolto ja korjaus!

VSM Finland Oy

VSM Finland Oy tuo maahan Husqvarna Viking-, Pfaff- ja Singer-merkkisiä ompelu- ja kirjontakoneita sekä saumureita.

Tausen Oy

Janome on maailman suurin ompelukonevalmistaja. Janome-koneet tuo maahan Tausen Oy.

Tilkkutarha

Puutarhan kauneimmat kukat kankailla. Kaupastamme löydät kaikkea kivaa ja tarpeellista tilkkuiluun. Uusimmat tilkkukankaat, tarpeelliset tilkkutarvikkeet sekä tilkkukirjallisuutta.

Katrin tilkkukauppa

Laaja valikoima puuvillakankaita tilkkutöihin. Satoja erilaisia kuvioita, aiheita ja sävyjä. Vanut ja tarvikkeet. Palveleva verkkokauppa ja myymälä Hämeenlinnassa. Käsityöblogi, ohjeita ja ideoita.

Ompeleva kangaskauppa

Meiltä löydät ompelupalveluiden lisäksi kauniita ja laadukkaita KANKAITA sekä ompelutarvikkeita. Liike sijaitsee Järvenpään keskustassa, kävelykatu Jannen varrella.

Töölön Tilkkupaja

Longarm-tikkaus on lempeä vaihtoehto tilkkupinnalle. Tilkkupinnasta tulee tasainen ja kaunis, tikkaus vahvistaa värejä valolla ja varjoilla.

Blockwallah

Blockwallah is a Finnish-Indian family company that works directly with rural Indian artisans to produce hand crafted wooden printing blocks. The carving is done on sustainable hard Indian Teak wood.

Kouvolan konetikki

Palveleva käsityön erikoisliike Kouvolan ydinkeskustassa. Tilkkuradan lisäksi löydät tuotteemme ja palvelumme Kouvolan Taito-Shopista, Kouvolankatu 15, kauppakeskus Valtari.