NIMIKORU TILKKURADALLE

Muhun kukkia

Ketjupistoja

Kankaanpäässä koettiin EU:n henkilötietosääntöjen mukaiset tilkkupäivät – ei nimilappuja! Yhdistys kun ei saa lupaa kysymättä paljastaa kenenkään henkilötietoja. Monen mielestä nimi olisi kuitenkin hyvä olla esillä.

Vaikka Tilkkuyhdistys ei voi paljastaa henkilötietoja, me itse saamme tietenkin julkistaa nimemme. Olisikin hauskaa, jos Tilkkuradalle osallistuvat sonnustautuisivat itse tekemäänsä nimikoruun! Koru voisi olla rintaneula tai riipus, ja siinä voisi näkyä ainakin etunimi – ja mikä ettei myös paikkakunta ja kilta, jos tiedot mahtuisivat mukaan.

Korussa olevan nimen soisi olevan luettavissa noin metrin päästä.

Nimikorua voisi käyttää seuraavillakin tilkkupäivillä. Ja mikä estää valmistamasta eri versioita, jotka sopivat eri asuihin! Jännä nähdä, miten erilaisia ja hienoja nimikoruja saamme aikaan!

Vinkki: Tekstin voi kirjoa erilaisin kirjontapistoin, esimerkiksi etu-, varsi- ja ketjupistoilla.
Toinen vinkki: Tekstin voi tietenkin myös kirjoittaa kangastussilla.

Jännä nähdä, miten erilaisia ja hienoja nimikoruja saamme aikaan!

Mukavia ompeluhetkiä!

Tarina Arjan lappusista:

Nappasin mukaan kesän Saarenmaan-matkalle muutaman palan paksuhkoa pellavakangasta ja muliinilankoja. Kirjoin toisen tilkun kukkakuosiseksi Muhun saaren villakirjontojen innoittamana sekä toisen rinkuloita täyteen ketjupistoilla, virolaisen perinnekirjonnan mukaan. (Kirjahulluna ostin myös näitä molempia käsittelevät ”raamatut”.)

Tervetuloa Tilkkuradalle!