TILKKUFÖRIN KURSSIT JA NONSTOP-PAJAT

KURSSIT JA NONSTOP-PAJAT TILKKUPÄIVILLÄ 2024

Uusia ideoita kursseista ja nonstop-pajoista!

Tervetuloa TilkkuFörin kursseille ja nonstop-pajoihin, joiden sisällön näet tällä sivulla! Jos et vielä ole jäsen, pääset liittymään Tilkkuyhdistykseen helposti liittymissivun kautta.

Kurssit

Tervetuloa kursseille oppimaan uutta, hiomaan tekniikoita ja saamaan inspiraatiota. Jos et ilmoittautunut kursseille etukäteen, voit ilmoittautua vielä TilkkuFörillä yhdistyksen osastolla 25/2. Paikkoja on rajoitetusti ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssimaksut suoritetaan käteisellä yhdistyksen osastolle.

SASHIKO – Paula Salonen

Lauantaina 14.30-16.00  Kurssille mahtuu vielä, varaa paikkasi ilmoittautumalla!

Lauantaina 11.00-12.30  Kurssi on täynnä! 

”Pienet pistot”, on vanha japanilainen kansanomainen kirjontatekniikka. Lyhyillä etupistoilla luodaan yksinkertaisen kauniita kuvioita. Sitä voi käyttää kankaitten koristeluun mutta myös vaatteiden kuluneiden kohtien vahvistamiseen. Esipiirretty kangas, lanka ja neula kuuluvat kurssin hintaan, 15€.

Nonstop-pajat 

Nonstop-pajoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta ilmoittautumalla varmistat paikan saamisen.

KOTELO – Asta Stång

Sunnuntaina 10.30-12.00  

Kotelo, jossa voi kätevästi kuljettaa sormustinta, hakaneuloja tai muuta pientä tilpehööriä. Kotelo toteutetaan käsin ompelemalla. Valmiiksi ommeltu lieriö ja renkaat kuuluvat kurssin hintaan, 15€.

KEITTIÖNOITA – Anja Lindqvist

Sunnuntaina 12.00-14.00  Kurssilla on vielä tilaa, varmista paikkasi ilmoittumalla!  

Keittiönoita ripustetaan keittiöön, jotta taikina nousisi paremmin, piirakasta tulisi mureampi ja perheonni kukoistaisi.
Valmistamme keittiönoitamme kangassuikaleista ja tilkuista. Noidan esiliinan tilkkutyö sekä muut tarvittavat materiaalit kuuluvat kurssin hintaan, 15€.

PILLERIRASIA NONSTOP-PAJA

Lauantaina klo 12.30-13.15 ja sunnuntaina klo 14.00-17.00

Kahdesta maitopurkin korkista ja pienestä tilkkujojosta tehdään rasia, jossa pillerit kulkevat kätevästi mukana. Eri päivien rasioihin voi tehdä eri väriset jojot. Materiaalit kuuluvat hintaan 5€.

TAKAISIN TILKKUFÖRI-SIVULLE