"Round Bobbin" - "Rullan ympäri"

Sveitsin tilkkuyhdistys täyttää 35 vuotta. Juhlan kunniaksi kaikkia EQA-maiden jäseniä haastetaan tekemään tilkkutyö ”Rullan ympäri”. Osallistumismaksun maksettuasi saat puisen n. 12 cm korkean lankarullan, jonka päälle teet tilkkutyösi teemaa mukaillen. Tämä haaste soveltuu hyvin esim. killan yhteistyöksi.

Osallistumalla voit saada tilkkutyösi esille näyttelyissä Sveitsissä, Birminghamissa, Ranskassa, Saksassa ja vielä eri EQA-maiden omissa tapahtumissa! 

RULLAN YMPÄRI -HAASTE: SÄÄNNÖT

 1. EQA-jäsenmaiden yhdistysten jäsenet voivat osallistua.
 2. 1 rulla / henkilö, pari tai ryhmä. Sallittuja ovat myös ryhmät lasten tai lastenlasten kanssa.
 3. Rullan korkeus on 12 cm ja tilkkutyön koko on 35 kpl 10×10 cm.
 4. Kaikki sääntöjen mukaiset työt pääsevät näyttelyyn.
 5. Tilkkutyö kiinnitetään rullaan.
 6. Työn takana tulee olla nimilappu yhteystietoineen nimi, osoite, sähköposti, mukaan lukien maa.
 7. Kaikki tekniikat ovat sallittuja, mutta tilkkutyössä ei saa olla rikkoontuvia tai raskaita materiaaleja, koska näyttely tulee kiertämään eri EQA-maissa. Tilkkutöiden tulee kestää käsitteleminen ja kuljettaminen laatikoissa n. kaksi vuotta.
 8. Rullan voi hioa, maalata tai koristella.
 9. Kaikki tekniikat ovat sallittuja, kunhan ne ovat oikeassa järjestyksessä annettujen teemojen mukaisia.
 10. Kuukauden 1. päivänä julkaistaan ideoita ja videolinkkejä teemoihin liittyen:
  https://patchquilt.ch/Blog
  https://instagram.com/patCHquilt.ch
  https://facebook.com/search/top?q=eqa%20european%20quilt%20association
  https://facebook.com/patchquilt.ch
  suomeksi:  https://www.facebook.com/search/top/?q=tilkkuyhdistys%20finn%20quilt%20ry
 11. ”Round Bobbin Challenge” -ryhmälle avataan Facebook-sivu, johon osallistuja kutsutaan, kun ilmoittautuminen ja maksu ovat tulleet perille. Järjestäjä toivoo aktiivista osallistumista toisia kunnioittaen.
 12. Tilkkutöissä ei saa olla teräviä tai herkästi rikkoontuvia osia. EQA tai Tilkkuyhdistys eivät ole vastuussa, jos työsi vahingoittuu näyttelyissä tai kuljetuksessa.
 13. Kaikki tai osa ”Round Bobbin” -tilkkutöistä julkaistaan ensin Sveitsin tilkkupäivillä huhtikuussa 2024, sitten The Festival of Quilts -tapahtumassa Birminghamissa (ei vielä vahvistusta) elokuussa 2024, The European Quilt Meeting Sainte-Marie-aux-Mines Ranskassa syyskuussa 2024, Nadelwelt Friedrichshafen Saksassa lokakuussa 2024 sekä Sveitsin Avenchessissa Nykytekstiilitaiteen Biennaalissa lokakuussa 2024, jonka jälkeen näyttely kiertää eri EQA-maiden näyttelyissä vuoteen 2026 asti.
 14. Osallistumismaksu 15 € kattaa rullan lähettämisen Suomeen ja takaisin v 2026. Valmiit tilkkutyöt eivät ole myynnissä.
 15. Työt eivät ole vakuutettuja, ellei näyttelyn järjestäjä ole sitä tehnyt. EQA tai Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry eivät korvaa kadonnutta tai rikkoontunutta tilkkutyötä.
 16. Ilmoittaudu sähköpostilla marita.marita.varrio@finnquilt.fi ja maksa osallistumismaksu 15 € 30.4.2023 mennessä Tilkkuyhdistyksen tilille FI17 1134 3000 6404 00 viestillä Rullan ympäri ja oma nimesi.
 17. Valmiit työt lähetetään Tilkkuyhdistyksen kansainväliselle edustajalle keväällä 2024. Osoite ilmoitetaan myöhemmin.
 18. Tilkkutöiden kuvia voidaan käyttää yhdistyksen julkaisuissa sosiaalisessa mediassa tai painetuissa julkaisuissa.

Ilmoittautumislomake – Lataa tästä lomake, täytä ja lähetä sähköpostitse tai postitse.

Jos haluat tulostaa haasteen säännöt, voit ladata tulostettavan version tästä. 

KIINNOSTUITKO?

Voit ehdottaa työtäsi haastenäyttelyyn, jos olet yhdistyksen jäsen. Ellet ole jäsen, voit kätevästi liittyä verkkosivullamme!

Liity jäseneksi