Monimuotoisuus - Diversity

Tilkkuyhdistys etsii upeaa, erityisen näyttävää tilkkutyötä edustamaan Suomea European Quilt Associationin Diversity-näyttelyyn The Festival of Quilt -tapahtumaan 18.-21.8.2022 Birminghamissa.

           SÄÄNNÖT

  1. Tekniikka on vapaa, mutta tilkkutyön tulee koostua kolmesta kerroksesta. Siinä ei saa olla irtoavia tai ulkonevia osia. Tilkkutyö saa olla aiemmin valmistunut, kunhan se ei ole ollut näyttelyssä.
  2. Työn korkeus enintään 2,4 m, leveys vähintään 1 m.
  3. Ilmoittautuminen: lähetä ilmoittautumislomake ja valokuva työstäsi 30.4.2022 mennessä Marita Varriolle sähköpostiin marita.varrio(ät)finnquilt.fi tai postitse Riekkotie 3, 98120 Kemijärvi.
  4. Hallitus valitsee yhden tilkkutyön edustamaan Suomea.
  5. Kaikki Tilkkuyhdistyksen jäsenet voivat osallistua, eikä osallistumismaksua peritä. Työt eivät ole myynnissä.
  6. Älä julkaise kuvia työstäsi missään julkaisussa tai sosiaalisessa mediassa. EQA voi käyttää tilkkutöiden kuvia julkaisuissa.
  7. Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry ei vakuuta valittua tilkkutyötä.

Ilmoittautumislomake – Lataa tästä tietokoneellesi, täytä ja lähetä sähköpostitse.

Ilmoittautumislomake – Lataa, tulosta, täytä kynää käyttäen ja lähetä postitse.

Merja Kainulainen: Vedenjakaja -tilkkutyö

EQA:n Diversity in Europe -näyttelyssä 2017 The Festival of Quilts -tapahtuman yhteydessä Suomen edustajana oli kuvan Merja Kainulaisen tilkkutyö ”Vedenjakaja”.

The Festival of Quilts -tapatumassa vierailee kävijöitä vuosittain yli 25 000 – Diversity in Europe -näyttelytyöt saavat siis megayleisön. Jos sinäkin haluaisit tilkkutyöllesi saman verran katsojia, valmistaudu asettamaan työ ehdolle vuoden 2022 näyttelyyn. Jokainen yhdistyksen jäsen voi asettaa yhden työn ehdolle. Ellet ole jäsen, niin liity!

TERVETULOA TILKKUJEN KIEHTOVAAN MAAILMAAN

Liity jäseneksi