EQA-HAASTE 2022 "MISSÄ ON .... ?"

European Quilt Associationin, EQA:n tavoitteena on edistää tilkkutöitä rajojen, kulttuurien ja kielimuurien yli. Uusi EQA-haaste kehottaa meitä  kommunikoimaan visuaalisesti jotain erityistä itsestämme ja suosikkikohteistamme Euroopassa.

Emme ole päässeet matkustamaan vähään aikaan. Onko sinulla suosikkikohde Euroopassa tai ehkä lähempänä kotiasi? Onko sinulla kuvaa tästä paikasta? Saako tästä paikasta tekijänoikeuksettoman kuvan?

Valmiiden töiden tulee olla tämän valokuvan inspiroimia ja näytettävä kokonaan tai pieni tunnistettava osa itsestäsi tässä paikassa.

EQA-HAASTE: SÄÄNNÖT

 1. Ilmoittautuminen: lähetä nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja valokuva itsestäsi (katso 2.) joko sähköisesti tai postitse viimeistään 14.3.2022 Marita Varriolle (katso 6.).
 2. Valokuva voi olla ”selfie” suosikkipaikassasi tai kollaasi suosikkipaikkasi kuvasta ja itsestäsi tai osasta itseäsi (ota kuva valokuvakollaasista). Lähetä kuva ilmoittautumislomakkeesi mukana. (kollaasi = useasta kuvasta koostettu kuva.)
 3. EQA:n Facebook -sivuilla on valokuva -albumi kaikista selfie -kohteiden kuvista 1.3.2022 jälkeen.
 4. Työn koko 40 x 40 cm mukaan lukien reunakaitaleet.
 5. Tekniikka on vapaa, mutta tilkkutyön tulee koostua kolmesta kerroksesta. Sinun kuvasi (osittainen tai kokonaan) on oltava työssäsi.
 6. Valokuva valmiista työstä on lähetettävä Marita Varriolle sähköisesti tai postitse 30.6.2022 mennessä. Osoite marita.varrio(att)finnquilt.fi tai Riekkotie 3, 98120 Kemijärvi.
 7. Koko ”Missä on________?” -kokoelma julkaistaan EQA:n julkisilla ja yksityisillä Facebook -sivuilla loppu-vuoden 2022 aikana.
 8. Tulevaisuus on edelleen epäselvä kansainvälisen matkailun suhteen. Jos EQA:lla on jälleen mahdollisuus fyysisiin näyttelyihin, kustakin maasta valitaan 9 työtä kiertävään näyttelyyn, joka julkaistaan ensi kerran The Festival of Quilts -tapahtumassa Birminghamissa elokuussa 2022. Tästä tiedotetaan osallistujia kevään 2022 aikana.
 9. Kaikki Tilkkuyhdistyksen jäsenet voivat osallistua, eikä osallistumismaksua peritä. Työt eivät ole myynnissä.
 10. Älä jaa kuvia työstäsi missään julkisessa/sosiaalisessa mediassa ennen EQA:n Facebook-julkaisua, mutta pienet kurkistukset ja ideoiden jakaminen yksityisessä Facebook-ryhmässä ovat tervetulleita. Ryhmä perustetaan osallistujille. EQA voi käyttää tilkkutöiden kuvia julkisuustarkoituksiin.
 11. Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry ei vakuuta kiertoon lähteviä tilkkutöitä.
 12. Osallistu ja innostu haasteesta!

Ilmoittautumislomake – Lataa tästä tietokoneellesi, täytä ja lähetä sähköpostitse.

Ilmoittautumislomake – Lataa, tulosta, täytä kynää käyttäen ja lähetä postitse.

KIINNOSTUITKO?

Voit ehdottaa työtäsi haastenäyttelyyn, jos olet yhdistyksen jäsen. Ellet ole jäsen, voit kätevästi liittyä verkkosivullamme!

Liity jäseneksi

Kuvassa Jane Varrallin ja Anu Websterin EQA 2021 kuvanvaihtohaasteen työt.

Kuvassa Julie Konrad-Kosickin ja Kirsti Kotajärven EQA 2021 kuvanvaihtohaasteen työt.