EQA-HAASTE 2024

"Lintu mielessäni" - "Imagine a Bird"

European Quilt Association eli EQA juhlii ensi vuonna 35. syntymäpäiväänsä ja järjestää sen kunniaksi laajan ja juhlavan lintuaiheisen tilkkutyönäyttelyn. Olivatpa linnut todellisia tai kuvitteellisia, niissä tulee olla hieman smaragdinvihreää, jolla juhlavuotta juhlistetaan.

Osallistu sinäkin, tehdään yhdessä monipuolinen näyttely!

EQA-HAASTE: SÄÄNNÖT

 1. Tilkkutyösi tulee kuvata lintua, joko oikean linnun näköistä tai mielikuvituksellista lintua. Lintu tai linnut voivat olla näkyvissä osittain tai kokonaan, yksin tai ryhmässä.
 2. Tilkkutyössä tulee olla n. 2,5 x 2,5 cm (1 x 1”) kokoinen neliö smaragdinvihreää kangasta.
 3. Kaikki tekniikat ja ilmaisutyylit ovat sallittuja. Työsi ei saa olla kolmiulotteinen eikä siinä saa olla painavia tai rikkoontuvia materiaaleja, sillä näyttely tulee kiertämään eri EQA-maissa.
 4. Tilkkutyön koko on 35 × 35 cm sisältäen mahdollisen reunakaitaleen.
 5. Tilkkutyö on yksipuoleinen ja kolmikerroksinen (päällinen, vanu, taustakangas) ja kolmiosainen keppikuja vähintään 7 cm:n korkuinen. Keppikujan ompeluohjeen löydät tästä linkistä  tai Tilkkulehdestä 3/2015.
 6. Nimilapussa tulee olla tilkkutyön nimi suomeksi ja englanniksi, tekijän nimi, sähköpostiosoite ja kotimaa.
 7. Kaikki yhdistyksen jäsenet saavat osallistua, eikä osallistumismaksua peritä. Tilkkutyöt eivät ole myynnissä.
 8. Älä jaa kuvia tilkkutyöstäsi julkisesti sosiaalisessa mediassa ennen EQA:n Facebook-julkaisua. EQA voi käyttää tilkkutöiden kuvia tarvitsemissaan tarkoituksissa, esim. mainontaan.
 9. Kokoelma tullaan esittelemään EQA:n jäsenmaiden erilaisissa tilkkutapahtumissa.
 10. Ilmoittaudu viimeistään ke 31.1.2024 joko sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@finnquilt.fi tai kirjeitse Marita Varrio, Peräposiontie 74, 98400 Isokylä. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi.
 11. Lähetä valokuva valmiista tilkkutyöstäsi ke 27.3.2024 mennessä.
 12. Muistathan, että jokainen haasteeseen osallistuja tekee työnsä omalla tyylillään. Palkinto osallistumisesta on mukanaolo eurooppalaisessa tilkkuyhteisössä.
 13. Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry ei vakuuta kiertämään lähteviä tilkkutöitä.

Huom! Valmis työ lähetetään elokuussa 2024, postitse ajalla 1.8. – 16.8.2024. Saat vahvistuksen työsi perille tulosta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Ilmoittautumislomake tässä linkissä tekstitiedostomuotoisena (docx), lataa, täydennä ja lähetä lomake sähköpostitse tai postitse.

Ilmoittautumislomake tässä pdf-muotoisena. Lataa tästä lomake, tulosta/täytä ja lähetä sähköpostitse tai postitse.

KIINNOSTUITKO?

Voit lähettää työsi haastenäyttelyyn, jos olet yhdistyksen jäsen. Ellet ole jäsen, voit kätevästi liittyä verkkosivullamme!

Liity jäseneksi