EQA-HAASTE 2024/2025

"Legend" - "Legenda"

European Quilt Associationin eli EQA:n tavoitteena on edistää tilkkutyötä yli rajojen, kulttuurien ja kielimuurien. EQA:n näyttelytoiminta on laajentumassa Abilmente Vicenzaan Italiassa, jonka kanssa EQA on tehnyt yhteistyötä noin vuoden ajan.

Legenda voi olla moninainen, mielenkiintoinen tai kulttuurisesti erityinen. Luo kankaistasi legendaarinen uusi kappale EQA:n tarinaan. Näyttelyyn valitaan kaksi työtä jokaisesta EQA-jäsenmaasta.

Osallistu tähän tilkkutyöhaasteeseen!

Huom! Tämä haaste julkistetaan vain Tilkkuyhdistyksen verkkosivulla ja sosiaalisessa mediassa, koska haasteen julkistus ei ehtinyt kevään Tilkkulehteen. Kerro haasteesta tilkkukillassasi ja muille ystävillesi Tilkkuyhdistyksessä. Voit tarvittaessa tulostaa haastekutsun ja säännöt tästä linkistä. 

Haasteeseen ilmoittautuminen viimeistään 30.9.2024, kuva työstä lähetetään viimeistään 30.11.2024 ja valmis työ lähetetään viimeistään 31.12.2024.

EQA-HAASTE: SÄÄNNÖT

 1. Tilkkutyön tulee ilmaista otsikon teemaa jollakin tavalla.
 2. Kaikki tekniikat ovat sallittuja. Koska näyttely tulee kiertämään eri EQA-maissa noin kaksi vuotta, tilkkutyössä ei saa olla rikkoontuvia tai raskaita materiaaleja tai pintoja, joita katsojat haluaisivat kosketella. Tilkkutöiden tulee kestää käsitteleminen ja kuljettaminen laatikoissa.
 3. Tilkkutyön koko on 120 cm × 80 cm (korkeus × leveys).
 4. Jos tilkkutyöhösi tulee reunakaitale, sen tulee sisältyä vaadittaviin mittoihin.
 5. Tilkkutyön tulee olla yksipuolinen, ja siinä tulee olla kolme kerrosta (päällinen, vanu ja taustakangas). Keppikujan korkeus on oltava vähintään 10 cm.
 6. Tilkkutyön taakse tulee kiinnittää nimilappu, jossa on tilkkutyön nimi sekä tekijän nimi, sähköpostiosoite ja kotimaa.
 7. Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:n jäsenet voivat ilmoittautua haasteeseen ilman erillistä osallistumismaksua. Tilkkutyöt eivät ole myynnissä.
 8. Kuvia kokonaisesta työstäsi ei saa jakaa sosiaalisessa mediassa tai muussa julkisessa paikassa ennen EQA:n Facebook-päivityksiä. EQA voi käyttää tilkkutöiden kuvia tarvitsemissaan tarkoituksissa, esimerkiksi mainontaan.
 9. ”Legenda”-näyttely on esillä ensin Abilmentessa Italian Vicenzassa helmikuussa 2025 ja ehkä joissakin jäsenmaiden tilkkutapahtumissa. Tästä ilmoitetaan myöhemmin.
 10. Ilmoittaudu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake tämän sivun alaosasta. Vaihtoehtoisesti voi ilmoittautua verkkosivulta tulostetulla ja täytetyllä ilmoittautumislomakkeella, joka lähetetään Tilkkuyhdistyksen kansainväliselle edustajalle Marita Varriolle osoitteeseen puheenjohtaja@finnquilt.fi tai postilla osoitteeseen Marita Varrio, Peräposiontie 74, 98400 Isokylä viimeistään 30.9.2024.
 11. Näyttelytöiden valinnan tekee EQA:n jäsenmaiden edustajien ryhmä anonyymisti. Kustakin jäsenmaasta valitaan kaksi tilkkutyötä. Valinnasta ei voi valittaa. Valittujen töiden tekijät saavat kaksi ilmaista sisäänpääsylippua Abilmenteen. Näyttelyn paras työ palkitaan.
 12. Tämän ilmoittautumiskutsun jälkeen voi tulla muita näyttelypaikkoja, joten tarkkaa palautusaikaa tilkkutöille ei voi määrittää. Työt kiertävät tässä kokoelmassa enintään kaksi vuotta.
 13. Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry ei vakuuta kiertämään lähteviä tilkkutöitä.
 14. Osallistu ja innostu haasteesta!

Ilmoittaudu haasteeseen käyttäen alla olevaa sähköistä ilmoittautumislomaketta.

Jos et kuitenkaan halua käyttää sähköistä ilmoittautumislomaketta, tulosta tai lataa kutsu ja lomake tästä:

Ilmoittautumislomake ja haastekutsu – Lataa tästä haastekutsu ja ilmoittautumislomake, täytä ja lähetä sähköpostitse tai postitse.

Ilmoittautumislomake word-muotoisena – Lataa tästä lomake, täytä ja lähetä sähköpostitse tai postitse.

ILMOITTAUTUMINEN LEGEND EQA-HAASTE

 • Ilmoittaudu tällä lomakkeella viimeistään 30.9.2024 mennessä.

  Lähetä suuriresoluutioinen kuva valmiista työstäsi viimeistään 30.11.2024 mennessä Marita Varriolle sähköpostilla puheenjohtaja@finnquilt.fi tai postitse Marita Varrio, Peräposiontie 74, 98400 Isokylä. Kuvia voidaan käyttää ilmoituksissa ja mainoksissa.

  Lähetä valmis työsi viimeistään 31.12.2024 mennessä Marita Varriolle.

  Muista painaa lopuksi "Ilmoittaudu". Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi.
 

Varmennus

 

KIINNOSTUITKO?

Voit ehdottaa työtäsi haastenäyttelyyn, jos olet yhdistyksen jäsen. Ellet ole jäsen, voit kätevästi liittyä verkkosivullamme!

Liity jäseneksi

Kuvassa Maria Viidan EQA 2023 haastetyö ”Kukkavoimaa”. Työn nimi on ”Mielenrauhan latausasema”.

Kuvassa Ulla Marttilan EQA 2023 haastetyö ”Kukkavoimaa”. Työn nimi on ”Kukkatyttö – Flower Girl”.