Kuvavaihtohaaste / Photo Exchange

EQA-haaste verkossa 2021 / EQA Challenge Online 2021

Kuvavaihtohaaste

European Quilt Association (EQA) edistää tilkkuilua yli rajojen, kulttuurien ja kielimuurien. Uusin haaste saattaa eri maiden tilkkuharrastajat yhteen ja kommunikoimaan keskenään visuaalisesti.

Ilmoittaudu osallistujaksi 1.-31.12.2020 aikana!

SÄÄNNÖT

1. Ilmoita halukkuutesi osallistua haasteeseen lähettämällä tietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite) sekä kopio kuvasta, josta haluat tehdä tilkkutyön. Sähköpostitse: marita.varrio@finnquilt.fi
Kirjeenä: Marita Varrio, Peräposiontie 74, 98400 Isokylä
Lähetykset 1.–31.12.2020.

2. Jokainen osallistuja saa parin toisesta EQA-jäsenmaasta. Saat parisi lähettämän kuvan puolikkaan 31.1.2021 mennessä.

3. Tee kaksi tilkkutyötä, kooltaan 20 cm x 40 cm, toisen oman oikean kuvanpuolikkaasi innoittamana ja toisen saamasi kuvan vasemman puolikkaan innoittamana.

4. Työn pitää olla pystysuuntainen

5. Työn pitää olla yksipuoleinen

6. Reunakaitaleet voivat olla tyylin mukaiset, kunhan valmiin työn koko on kohdan 3 mukainen.

7. Kaikki tilkkutyön tekniikat ovat sallittuja, kunhan työssä on kolme kerrosta (päällinen, välikerros ja vuori) ja se ilmentää annettuja kuvia.

8. Valmiista tilkkutöistä lähetetään kuvat ja lyhyet, noin 20 sanan mittaiset selostukset Marita Varriolle sähköpostitse tai kirjeitse 1.–30.6.2021. (Yhteystiedot löydät kohdasta 1.)

9. Kaikki työt esitellään EQA:n Facebook-sivulla vuoden 2021 aikana. Saman kuvan eri puolikkaista tehdyt työt näytetään yhdessä alkuperäisen kuvan/postikortin ja tekijöiden selostusten kanssa.

10. Kaikki Tilkkuyhdistyksen jäsenet voivat osallistua eikä osallistumismaksua ole. Työt eivät ole myynnissä.

11. Et saa jakaa kuvia työstäsi missään julkaisussa tai sosiaalisessa mediassa ennen kuin kuvasi on julkaistu EQA:n Facebook-sivulla.

12. Töiden kuvia voidaan käyttää julkaisuissa, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Kannattaa muistaa, että kukin tekee työn omalla taidollaan. Palkintona on kokemus ja pääsy yhteyteen muiden Euroopan tilkkuilijoiden kanssa.

Haasteen innoittajana olivat saksalainen Lippetal-Quilter-ryhmä ja englantilainen Gone to Pieces -projekti. Kuvassa postikorttikuvan inspiroima, yhdessä toteutettu tilkkutyö.

Kiinnostuitko? Haasteeseen saavat osallistua Tilkkuyhdistyksen jäsenet. Ellet ole jäsen, liity nyt ja sen jälkeen pääset osallistumaan kivaan haasteeseenkin!

Liity jäseneksi