EQA:N HAASTETYÖ "KIERRÄTETTY TEKSTIILI"

Sinunko tilkkutyösi Birminghamiin 2021? Näyttelyyn, jonka saattaa nähdä yli 25 000 silmäparia?

EQA haastaa tilkkuyhdistysten jäsenet tekemään tilkkutyön näyttelyyn teemalla “Kierrätetty tekstiili”.

Näyttelyyn tulee jokaisesta maasta kahdeksan työtä. Eri maiden työt muodostavat aina oman kokonaisuutensa. Birminghamin ”The Festival of Quilts” -tapahtuman jälkeen työt kiertävät vielä eri tilaisuuksissa Euroopassa.

SÄÄNNÖT

1. Työn koko on 40 cm x 60 cm (leveys x korkeus).

2. Pystysuuntainen.

3. Yksipuoleinen.

4. Näyttelyyn valitaan jokaisesta jäsenmaasta 8 työtä.

5. Työn tyyliin sopivat reunakaitaleet on sallittu, kunhan valmiin työn koko on kohdan 1 mukainen.

6. Työn taakse ommellaan 10 cm korkea, kolmiosainen keppikuja. Se sijoitetaan 1 cm työn yläreunasta ja 1 cm sivureunoista.

7. Kirjoita vedenkestävällä kynällä ripustuskujaan työn nimi, tekijän tiedot (nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero).

8. Työssä ei saa olla lasia, helposti rikkoutuvia tai teräviä osia.

9. Kaikki tilkkutyön tekniikat ovat sallittuja ja työssä täytyy olla kolme kerrosta (päällinen, välikerros ja vuori). Päällisen tulee koostua enimmäkseen kierrätetystä tekstiilistä.

10. Huomaa, että arat, herkät tai jäykät materiaalit voivat olla hankalia kuljettaa tai laittaa esille turvallisesti. Mikäli työ vaurioituu tai katoaa, Tilkkuyhdistys Finn Quilt tai Euroopan tilkkuyhdistys eivät ole asiasta vastuussa. Työt on kunkin maan yhdistyksen sääntöjen mukaisesti vakuutettu nimellisestä materiaalien summasta näyttelyn ja kuljetuksen ajaksi. Kiertueella saattaa olla näyttelypaikkoja, joissa vakuutukset eivät ole voimassa. Kotimaan kuljetuksen ja mahdollisen vakuutuksen osallistuja hoitaa itse.

11. ”Kierrätettyjen tekstiilien” näyttelykokoelma julkaistaan The Festival of Quilts -tapahtumassa Birminghamissa vuonna 2021. Työt kiertävät noin kaksi vuotta  EQA:n eri jäsenmaissa. Tilkkutyöt palautetaan tekijöilleen vuonna 2023.

12. Kaikki Tilkkuyhdistyksen jäsenet voivat osallistua näyttelyyn eikä osallistumismaksua ole. Työt eivät ole myynnissä.

13. Näyttelytyöt valitaan kuvien perusteella. Lähetä kaksi kuvaa valmiista tilkkutyöstäsi (toisessa kuvassa koko työ ja toisessa jokin työn yksityiskohta) sekä täytetty osallistumislomake 1.-30.4.2021 välisenä aikana
sähköpostitse: marita.varrio (ät) finnquilt.fi
tai postitse: Marita Varrio, Peräposiontie 74, 98400 Isokylä.

14. Suomen kahdeksan työtä valitaan toukokuussa 2021. Ellei työ täytä annettuja sääntöjä, se ei voi tulla valituksi näyttelyyn.

15. Töiden kuvia voidaan käyttää julkaisuissa, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Ilmoittautumislomake – Lataa tästä tietokoneellesi, täytä ja lähetä sähköpostitse.

Ilmoittautumislomake – Lataa, tulosta, täytä kynää käyttäen ja lähetä postitse.

KIINNOSTUITKO?

Voit ehdottaa työtäsi näyttelyyn, jos olet yhdistyksen jäsen. Ellet ole jäsen, voit kätevästi liittyä verkkosivullamme!

Liity jäseneksi