EQA-HAASTE 2023

"Flower Power" - "Kukkavoimaa"

European Quilt Associationin eli EQA:n tavoitteena on edistää tilkkutyötä yli rajojen, kulttuurien ja kielimuurien. Tämä uusi haasteprojekti antaa tilkkuilijoille mahdollisuuden kommunikoida visuaalisesti ja pitää yhteyttä toisiinsa Facebookin tai muun median välityksellä.

Tyypillisen ”Kukkavoiman” tai kukkien monipuolisen voiman voi osoittaa monin eri tavoin. Kukkien merkitys on jokaiselle erilainen vaihdellen tunteiden, tunnelmien jne. mukaan.

Tehdään yhdessä monipuolinen kukkanäyttely!

EQA-HAASTE: SÄÄNNÖT

 1. Ilmoittaudu viimeistään 31.1.2023 lähettämällä nimesi, posti- ja sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi mieluimmin sähköisesti osoitteeseen marita.varrio@finnquilt.fi tai postilla Marita Varrio, Peräposiontie 74, 98400 Isokylä.
 2. Lähetä valokuva valmiista tilkkutyöstäsi yllä mainittuun osoitteeseen 31.3.2023 mennessä.
 3. Lähetä valmis tilkkutyösi 15.6.2023 mennessä osoitteeseen: Helga Ylönen, Toimenkatu 4, 77600 Suonenjoki.
 4. Tilkkutyön muoto on ympyrä, jonka halkaisijan tulee olla 25-40 cm.
 5. Tilkkutyön tulee olla yksipuolinen, ja siinä tulee olla kolme kerrosta (päällinen, vanu ja taustakangas). Kiinnitä tilkkutyösi taakse nimilappu, jossa: tilkkutyösi nimi, oma nimesi, yhteystietosi (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, MYÖS MAA).
 6. Jos tilkkutyösi tarvitsee reunakaitaleen, se voi olla tilkkutyösi tyylinen, kunhan työn halkaisija ei ylitä 40 cm.
 7. Kaikki tekniikat ovat sallittuja, mutta tilkkutyössä ei saa olla rikkoontuvia tai raskaita materiaaleja, koska näyttely tulee kiertämään eri EQA-maissa. Tilkkutöiden tulee kestää käsitteleminen ja kuljettaminen laatikoissa n. kaksi vuotta.
 8. Kaikki haasteeseen lähetetyt tilkkutyöt tulevat EQA:n näyttelyyn The Festival of Quilts -tapahtumaan Birminghamiin 3.-6.8.2023.
 9. Kaikki yhdistyksen jäsenet voivat osallistua, eikä osallistumismaksua peritä. Tilkkutyöt eivät ole myynnissä.
 10. Älä jaa kuvia tilkkutyöstäsi julkisesti sosiaalisessa mediassa ennen EQA:n Facebook-julkaisua. Pienet kurkistukset ja ideoiden jakaminen ovat tervetulleita yksityisessä Facebook-ryhmässä, johon osallistujat kutsutaan. EQA voi käyttää tilkkutöiden kuvia tarvitsemissaan tarkoituksissa, esim. mainontaan.
 11. Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry ei vakuuta kiertämään lähteviä tilkkutöitä.
 12. Osallistu ja innostu haasteesta!

Ilmoittautumislomake – Lataa tästä lomake, täytä ja lähetä sähköpostitse tai postitse.

KIINNOSTUITKO?

Voit ehdottaa työtäsi haastenäyttelyyn, jos olet yhdistyksen jäsen. Ellet ole jäsen, voit kätevästi liittyä verkkosivullamme!

Liity jäseneksi

Kuvassa Kaija Heiskasen EQA 2022 haastetyö ”Missä on …?”

Kuvassa Tuija Uotilan EQA 2022 haastetyö ”Missä on …?”