The Festival of Quilts -tapahtuma

THE FESTIVAL OF QUILTS

The Festival of Quilts -tapahtuma Englannissa Birminghamissa – tule mukaan!

Elokuussa Birminghamissa järjestetään tilkkutyöaiheinen festivaali, jossa on runsaasti luentoja, kursseja, kymmeniä upeita näyttelyitä ja alan tarvikkeita useassa messuhallissa.  Tutustu tapahtumaan tarkemmin Festival of Quilts -tapahtuman sivuilta.

NÄHTÄVÄÄ JA KOETTAVAA USEAMMAKSI PÄIVÄKSI!

Tapahtumapaikkana on suuri ja kokenut messujärjestäjä NEC eli NEC National Exhibition Center Birminghamissa Englannissa. 

The Festival of Quilts on Euroopan suurin tilkkutyötapahtuma, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Tapahtumassa on esillä satoja upeita kilpailuihin osallistuneita tilkkutyöitä, satoja kauppiaita sekä kymmeniä kursseja ja luentoja. The Festival of Quilts on ollut yhteistyökumppani EQA:n eli European Quil Associationin kanssa.

OSALLISTU TILKKUTYÖNÄYTTELYYN KILPAILUTYÖLLÄ!

Tapahtumassa on 18 eri kilpailukategoriaa eri tyyppisille upeille tilkkutöille!

Onko sinulla valmiina tai valmistumassa tilkkutyö, joka sopii kilpailukategorioihin? Ilmoita tilkkutyösi kilpailuun, osallistuminen kannattaa, sillä kilpailuissa on todella hyvät palkinnot. Lisäksi saat työsi esille tähän huipputapahtumaan! Kilpailukategoriat ja palkinnot näet tältä, tapahtuman sivulta.

Siirry tästä Festival of Quilts -tapahtuman sivuille