European Quilt Association (EQA) täyttää 30 vuotta vuonna 2019. Haluaisitko työsi mukaan merkkipäivää juhlistavaan näyttelyyn?

EQA haastaa tilkkuyhdistysten jäsenet tekemään tilkkutyön yhteiseen juhlanäyttelyyn “Lankoja ilman rajoja”.

EQA:n mielestä yksinkertaiset asiat kuten ompelu- ja kirjontalangat sekä muut langat yhdistävät Euroopan ihmisiä maantieteellisistä rajoista riippumatta.

Tilkkuilijoilla on vahva ääni ja tarvittavat välineet kannanoton tekemiseen. Miten sinun lankasi välittävät arvojasi ja tavoitteitasi työssäsi, elämässäsi, unelmissasi,..?

Näyttelyyn tulee jokaisesta maasta kuusi työtä. Niistä tehdään kaksi kokonaisuutta, jotka kiertävät eri tilaisuuksissa Euroopassa.

SÄÄNNÖT

1. Näyttelyn teemana on “Lankoja ilman rajoja” / “Threads Without Borders”.

2. Työn koko on 80 cm x 120 cm (leveys x korkeus), pystysuora.

3. Näyttelyyn tulee 6 työtä jokaisesta EQA-maasta.

4. Työssä pitää olla 10 cm korkea, kolmiosainen keppikuja. Se sijoitetaan 1 cm työn yläreunasta ja 1 cm sivureunoista.

5. Työssä pitää olla nimilappu: Kirjoita vedenkestävällä kynällä keppikujaan tai työn taustapuolella olevaan erilliseen nimilappuun työn nimi (suomeksi ja englanniksi), tekijän nimi ja osoite.

6. Kaikki tekniikat ovat sallittuja, mutta työssä täytyy olla kolme kerrosta (päällinen, vanu ja vuori). Työssä ei saa olla lasia tai helposti rikkimeneviä osia. Työt, jotka ovat herkkiä tai jäykkiä, voivat olla hankalia kuljettaa tai laittaa esille turvallisesti.

7. Kaikki Tilkkuyhdistyksen jäsenet voivat osallistua näyttelyyn eikä osallistumismaksua ole.

8. Työt on vakuutettu nimellisestä summasta näyttelyn ja kuljetuksen ajaksi. Mikäli työ vahingoittuu tai katoaa, EQA:n jäsenyhdistys (Suomessa Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry) ei ole asiasta vastuussa. Kotimaan kuljetuksen ja mahdollisen vakuutuksen osallistuja hoitaa itse.

9. Näyttelytyöt valitaan kuvien perusteella. Lähetä kaksi kuvaa valmiista tilkkutyöstäsi (toisessa kuvassa koko työ ja toisessa jokin työn yksityiskohta) sekä selostus siitä 10.05.2019 mennessä osoitteella:

Arja Sallinen
Kaivostie 12
02730 Espoo

tai sähköpostitse osoitteeseen arja.sallinen (ät ) finnquilt.fi

(Lähettämiäsi kuvia ei palauteta.)

10. Suomen kuusi työtä valitaan toukokuussa 2019. Ellei työ täytä annettuja sääntöjä, se ei voi tulla valituksi näyttelyyn.

11. Töiden valokuvia voidaan käyttää julkaisuissa.

Kiinnostuitko? Voit ilmoittautua mukaan, jos olet  yhdistyksen jäsen. Ellet ole jäsen, voit kätevästi liittyä tällä lomakkeella!

LIITY JÄSENEKSI