Haluaisitko olla osa Euroopan johtavaa tilkkutyönäyttelyä? Haluaisitko, että tilkkutyösi olisi näyttelyssä, jossa sen näkisi jopa 25,000 ihmistä?

Ehdota tilkkutyötäsi Rajat – Boundaries -näyttelyyn!

Birminghamissa elokuussa pidettävän The Festival of Quilts –tapahtuman näyttelyyn lähetetään Suomesta 8 työtä. Työsi voisi olla yksi niistä!

Mieti –
Mikä on raja? Millainen raja on? Mitä se rajaa?

SÄÄNNÖT

1. Työn koko 35cm x 50cm (leveys x korkeus), pystysuora.

2. Näyttelyyn tulee 8 työtä jokaisesta European Quilt Association –maasta.

3. Työssä ei saa olla risareunoja tai näkyvää reunakaitaletta.

4. Keppikuja on 10cm korkea ja kolmiosainen. Se sijoitetaan 1 cm työn yläreunasta ja 1 cm sivureunoista.

5. Nimilappu: Kirjoita vedenkestävällä kynällä keppikujaan työn nimi (suomeksi ja englanniksi), tekijän nimi ja osoite.

6. Kaikki tekniikat ovat sallittuja, mutta työssä täytyy olla kolme kerrosta (päällinen, vanu ja vuori). Työssä ei saa olla lasia tai helposti rikkimeneviä osia. Työt, jotka ovat herkkiä tai jäykkiä, voivat olla hankalia kuljettaa tai laittaa esille turvallisesti.

7. Koko ”Rajat – Boundaries” -kokoelma julkistetaan elokuussa 2018 The Festival of Quilts -tapahtumassa. Työt lähtevät kiertämään Eurooppaan jäsenmaiden tilaisuuksiin. Työt palautuvat tekijöilleen syksyllä 2020.

8. Kaikki Tilkkuyhdistyksen jäsenet voivat osallistua näyttelyyn eikä osallistumismaksua ole. Tilkkutyöt eivät ole myytävänä.

9. Työt ovat vakuutettuja nimellisestä summasta näyttelyn ja kuljetuksen ajaksi. Mikäli työ vahingoittuu tai katoaa, EQA:n jäsenyhdistys (Suomessa Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry) ei ole asiasta vastuussa. Kotimaan kuljetuksen ja mahdollisen vakuutuksen osallistuja hoitaa itse.

10. Tilkkutyö ja ilmoittautumislomake tulee lähettää Pirjo Ihalaiselle 20.4.2018 mennessä.

11. Suomen 8 työtä valitaan toukokuussa. Työ, joka ei täytä annettuja sääntöjä, ei voi tulla valituksi näyttelyyn.

12. Töiden valokuvia voidaan käyttää julkaisuissa.

OSALLISTU

Ehdota työtäsi mukaan näyttelyyn tällä lomakkeella.

Tulosta ja täytä lomake ja lähetä se sekä ehdolle asettamasi ”Rajat – Boundaries” -tilkkutyösi 20.4.2018 mennessä osoitteeseen:

Pirjo Ihalainen
Töyrymäki 34
02760 Espoo

Kun olet saanut paketin tai kirjeen matkaan, ilmoita siitä Pirjolle joko sähköpostitse pirjo.ihalainen (ät) finnquilt.fi tai tekstiviestillä numeroon 050 364 73 68.