ILMOITTAUTUMINEN TILKKUPÄIVILLE 2018

  • Osallistumismaksu, lounaat, tilkkujuhla/cocktailbuffet ja museokäynti maksetaan viimeistään perjantaina 26.1.2018. Ilmoittautuminen huomioidaan vasta, kun maksut on suoritettu oikein. Osallistumismaksuun sisältyy pinssi ja osallistujakuori. Poisjääneiden osallistumismaksuja ei palauteta. 16.2.2018 jälkeen peruttuja lounas- tai cocktailbuffetmaksuja ei palauteta. Jälki-ilmoittautuneiden osallistumismaksu on 25 euroa. Siihen ei sisälly pinssiä eikä osallistujakuorta. Varaudu esittämään jäsenmaksutositteesi tullessasi Tilkkupäiville. Ilmoita muutoksista airi.kousa2@gmail.com tai puh. 050-5706714.
  • Pankkiyhteys on Nordea FI17 1134 3000 6404 00 (BIC NDEAFIHH), maksun saaja on Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry. Kirjoita maksun viestiosaan RAISIO/osallistujan sukunimi ja etunimi.
 

KURSSIT

  • Kurssit on esitelty tilkkulehdessä. Kurssimaksu on ilmoitettu alla ja kursseille mahtuu 10 henkilöä. Ilmoittaudu merkitsemällä rasti valitsemasi kurssin nimen eteen. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos olet ensimmäisten 10 kurssille ilmoittautujan joukossa, saat vahvistussähköpostin ilmoittautumisten vastaanottajalta. Viestissään hän ilmoittaa, että olet saanut kurssipaikan ja pyytää sinua maksamaan kurssimaksun eräpäivään mennessä. Jos maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, kurssipaikka menee toiselle.
 

MARKKINAPAIKAT

  • Markkinapaikat varataan rastittamalla alta valittu päivä. Paikkamaksu on 30 euroa/3 tuntia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Markkinapaikat maksetaan vasta, kun ilmoittautumisten vastaanottaja on vahvistanut varauksen sähköpostilla.
 

Varmennus